Recept met linzen
Pizza van bietenwraps met linzen
Pizza van bietenwraps met linzen

Recept met linzen

Pizza van bietenwraps met linzen

Zelf een pizza van bietenwraps met linzen maken

Een wrap stoppen we vol met lekkere ingrediënten en wordt vervolgens vaak opgerold of gevouwen. Maar wanneer je de wrap open laat, kun je er een soort van pizza van maken, zoals deze pizza van bietenwraps met linzen. Beleg de wrap zoals je jouw pizza meestal belegt en bak het even kort af in de oven om de kaas te laten smelten. In dit recept beleggen we de pizzawrap met tomaatjes, mais en champignons. In plaats van een bietenwrap kun je natuurlijk ook een ander soort wrap gebruiken. Eet smakelijk!

Bereidingswijze

  1. Besmeer als eerste de tortilla met wat van de tomatensalsa.
  2. Bak vervolgens de champignons in een koekenpan met de sjalotten en knoflook gaar en schep hier wat van over de tortilla.
  3. Beleg dan met wat van de linzen, mais en de cherry tomaten.
  4. Garneer tot slot met de Parmezaanse kaas en peterselie en verwarm evt. kort in de oven
4
5/5
Ingrediënten voor personen
Let op! Dit recept is bedoelt voor 4 personen.
  • 300 gram groene linzen
  • 1 pak No-Fairytales bieten tortilla
  • 4-6 el tomatensalsa
  • 1 bakje champignons, in vieren gesneden
  • 4 tenen knoflook, fijngesneden
  • 2 sjalotten, gesnipperd
  • 1 blikje maïskorrels à 150 gram
  • 250 gram cherry tomaten, gehalveerd
  • Parmezaanse kaas, geschaafd naar wens
  • peterselie ter garnering
Print
Stuur
Deel
Categorieën
menu-bars menu-close Menu Sluiten