Bruschetta met linzen 2 varianten
Bruschetta is een heel makkelijk en lekker hapje om te serveren bij de borrel. Je kunt het namelijk op verschillende manieren bereiden. En aangezien we graag peulvruchten toevoegen aan onze recepten, mogen die bij onze bruschetta daarom ook niet ontbreken. We geven je vandaag 2 verschillende recepten voor een heerlijke bruschetta met linzen. In beide recepten gebruik je linzen maar in recept 1 combineren we dat met echte Italiaanse ingrediënten zoals tomaat, knoflook en Parmezaanse kaas. Voor het tweede recept zijn gegaan voor unieke bruschetta met een topping waar doperwten, yoghurt en geitenkaas voor zijn gebruikt.
Linzen
Misschien heb je al vaker bruschetta gemaakt, maar waarschijnlijk heb je hier nooit linzen voor gebruikt. En omdat wij (en jij misschien ook wel) tegenwoordig linzen vooraf koken, is het verwerken van linzen in gerechten heel makkelijk geworden. We houden namelijk van makkelijk en snel! Geen linzen in je koelkast staan? Geen zorgen! Linzen hebben namelijk in vergelijking met andere peulvruchten een hele korte kooktijd en je hoeft ze niet eerst te weken. Want daar hebben we immers lang niet altijd tijd voor.
Bruschetta met linzen 2 varianten
Bereidingswijze Bruschetta Italiaans
Bereidingswijze Bruschetta met doperwten
Heb jij deze recepten uitgeprobeerd? We horen graag hoe het is bevallen. Deel jouw foto van je bruschetta met linzen met ons via Facebook of Instagram, want we zien graag hoe jouw bruschetta is geworden.
Meer recepten met linzen zien? Bekijk onze linzenpagina en onze social mediakanalen voor inspiratie.