PopmaïsProductpaspoort

Bewaren: Koel en droog bewaren in een gesloten zak, dan is de popcorn ca. 1 jaar houdbaar. Zodra de popcorn gepopt is dan is hij ca. 2 dagen houdbaar. Laat de popcorn wel goed afkoelen voor je hem verpakt.

Smaak: neutraal, daarom kun je de popcorn op zoveel manieren kruiden

Herkomst: Argentinië

Toepassing: 
Popcornmaker
Doe 50 g mais in de popcornmaker en zet er een opvangbakje onder. Zet de machine aan en binnen 2 – 3 minuten is de popcorn klaar.

Pan
Doe 2 eetlepels plantaardige olie (liefst zonnebloem) in een pan en verhit de pan tot driekwart van de maximale warmte.
Doe de popcorn erbij en vermeng deze met de olie. Doe de deksel op de pan. Zodra de popcorn gaat poppen draai je de warmte terug naar de helft van de maximale temperatuur.
Als de popcorn niet meer popt dan is de popcorn klaar.

 

Klik hier voor een overzicht met alle productpaspoorten

– RECEPTEN-