Popmaïs

Bewaren:

  • Koel en droog bewaren in gesloten zakca. 1 jaar
  • Gepopte popcorn (afkoelen voor verpakken)ca. 2 dagen

Smaak: neutraal, daarom kun je de popcorn op zoveel manieren kruiden

Herkomst: Argentinië

 

Toepassing: 

 

Popcornmaker
Doe 50 g mais in de popcornmaker en zet er een opvangbakje onder. Zet de machine aan en binnen 2 – 3 minuten is de popcorn klaar.

 

Pan
Doe 2 eetlepels plantaardige olie (liefst zonnebloem) in een pan en verhit de pan tot driekwart van de maximale warmte.
Doe de popcorn erbij en vermeng deze met de olie. Doe de deksel op de pan. Zodra de popcorn gaat poppen draai je de warmte terug naar de helft van de maximale temperatuur.
Als de popcorn niet meer popt dan is de popcorn klaar.

Recepten met popmaïs

Kies hier een lekker recept.

Menu Sluiten