Recept met
Popcorn bar
Popcorn bar met chocolade

Recept met

Popcorn bar

Wat ga je doen?

  1. Pop de popcorn in een pan met de arachideolie. Doe de deksel op de pan en zet het vuur op mediumhoog. Wanneer er geen popgeluiden meer te horen zijn is de popcorn klaar.
  2. Smelt de boter met de chocolade en de golden syrup bain-marie.
  3. Zodra dit gesmolten is voeg je de overige ingrediënten toe behalve de kokosrasp.
  4. Stort het popcornmensel in een met bakpapier bekleed bakblik en strooi de kokosrasp eroverheen. Laat 2 uur uitharden.

 

1
0/5
Ingrediënten
  • 250 gram boter
  • 400 gram pure chocolade
  • 100 gram golden syrup
  • 200 gram kaakjes
  • 100 gram gemengde noten
  • 50 gram gepofte popcorn
  • 100 gram gedroogde cranberry's
  • kokosrasp
Print
Stuur
Deel
Categorieën
menu-bars menu-close Menu Sluiten