Recept: Pizzawrap van bietenwraps

Pizzawrap van bietenwraps

Pizzawrap van bietenwraps

Een wrap stoppen we vol met lekkere ingrediënten en wordt vervolgens vaak opgerold of gevouwen. Maar wanneer je de wrap openlaat kun je er een soort van pizza van maken. Beleg de wrap zoals je jouw pizza meestal belegt en bak het even kort af in de oven om de kaas te laten smelten. Je kunt ook gaan voor dit recept met tomaatjes, mais en champignons. In plaats van een bietenwrap kun je natuurlijk ook een ander soort wrap gebruiken. Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 300 g groene linzen
  • 1 pak No-Fairytales bieten tortilla
  • 4-6 el tomatensalsa
  • 1 bakje champignons, in vieren gesneden
  • 4 tn knoflook, fijngesneden
  • 2 sjalotten, gesnipperd
  • 1 blikje maiskorrels a 150g
  • 250 g cherry tomaten, gehalveerd
  • Parmezaanse kaas, geschaafd naar wens
  • Peterselie, ter garnering

Bereidingswijze

  1. Besmeer als eerste de tortilla met wat van de tomatensalsa.
  2. Bak vervolgens de champignons in een koekenpan met de sjalotten en knoflook gaar en schep hier wat van over de tortilla.
  3. Beleg dan met wat van de linzen, mais en de cherry tomaten.
  4. Garneer tot slot met de Parmezaanse kaas en peterselie en verwarm evt. kort in de oven.
Summary
Recipe Name
Pizzawrap van bietenwraps
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)