Gevulde groenten zijn hot! Maak eens deze gevulde portobellos met paprika en linzen. Portobello’s zijn heerlijke vlezige paddestoelen die zich perfect lenen om te vullen. Zo kun je eenvoudig je boterhammen eens vervangen voor een lunchgerecht, bijvoorbeeld deze gevulde portobellos met met paprika en linzen waarbij je direct een groot deel van je dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten binnen krijgt. Door de vulling van linzen en paprika lekker op smaak te brengen met veel specerijen, geef je een goede rijke smaak aan het gerecht. Gratineer de portobello’s met paprika en linzen in de oven zodat de kaas lekker smelt en geniet van een heerlijke lunch!
Maar ook bij het diner kun je deze gevulde portobellos met paprika en linzen serveren als (vegetarisch) bijgerecht. Probeer ook eens andere groenten te vullen met linzen. Bijvoorbeeld courgettes of deze aubergine met linzenvulling.
Gebruik jij wel eens linzen om groenten mee te vullen? Deel je recept met ons op Facebook of Instagram.
Wat ga je doen?
Bron: Deb’s Bakery & Kitchen