Recept met bonen
Limabonen pasta tricolore
Ingrediënten voor 4 personen
-
250 gram limabonen, geweekt en gekookt
-
350 gram pasta fusili tricolore
-
150 ml slagroom
-
2 el olijfolie
-
3 el groene pesto
-
vers geraspte nootmuskaat
-
zout en peper
- Voor de garnering
-
3 el pijnboompitten
-
Parmezaanse kaas
-
verse basilicum
Wat ga je doen?
- Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking en giet af.
- Doe de pasta terug in de pan. Voeg nootmuskaat, olie, zout en peper toe en roer door elkaar.
- Verwarm intussen de bonen in een pan met de pesto en de slagroom.
- Roer tot het begint te pruttelen. Schep het bonen mengsel door de pasta en meng alles goed door elkaar.
- Schep in de borden en garner met de pijnboompitten. Parmezaanse kaas en wat verse basilicum.
Dit recept is afkomstig van smulweb.