Recept met bonen
Limabonen pasta tricolore
Limabonen pasta tricolore

Recept met bonen

Limabonen pasta tricolore

Wat ga je doen?

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking en giet af.
  2. Doe de pasta terug in de pan. Voeg nootmuskaat, olie, zout en peper toe en roer door elkaar.
  3. Verwarm intussen de bonen in een pan met de pesto en de slagroom.
  4. Roer tot het begint te pruttelen. Schep het bonen mengsel door de pasta en meng alles goed door elkaar.
  5. Schep in de borden en garner met de pijnboompitten. Parmezaanse kaas en wat verse basilicum.

Dit recept is afkomstig van smulweb.

0
0/5
Ingrediënten voor personen
Let op! Dit recept is bedoelt voor 4 personen.
  • 250 gram limabonen, geweekt en gekookt
  • 350 gram pasta fusili tricolore
  • 150 ml slagroom
  • 2 el olijfolie
  • 3 el groene pesto
  • vers geraspte nootmuskaat
  • zout en peper
  • Voor de garnering
  • 3 el pijnboompitten
  • Parmezaanse kaas
  • verse basilicum
Print
Stuur
Deel
Categorieën
(advertentie)
Menu Sluiten