Recept met linzen
Linzensalade met groenten
Linzensalade met groenten

Recept met linzen

Linzensalade met groenten

Wat ga je doen? 

  1. Kook de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking of in 15-20 minuten beetgaar. Voeg pas na 10 minuten zout toe aan het water. Laat de linzen vervolgens goed uitlekken.
  2. Maak de prei en de bosui schoon en snijd ze in schuine ringen.
  3. Stoom de groenten samen met de doperwten 8-10 minuten en bestrooi met wat fleur de sel en versgemalen peper. Je kunt de groenten ook beetgaar koken in gezouten water.
  4. Schep de lauwwarme linzen in kleine glaasjes en verdeel de groenten erover.
  5. Druppel wat olijfolie en balsamicoazijn eroverheen.

 

1
0/5
Ingrediënten voor personen
Let op! Dit recept is bedoelt voor 4 personen.
  • 250 gram groene linzen (Du Puy)
  • 4 jonge preien
  • 2 bosuitjes
  • 100 gram doperwten
  • olijfolie
  • balsamicoazijn
  • Fleur de sel
  • zwarte peper
Print
Stuur
Deel
Categorieën
menu-bars menu-close Menu Sluiten