Recept met erwten
Pesto van groene peulvruchten, citrus rasp en dille

Recept met erwten

Pesto van groene peulvruchten, citrus rasp en dille

Wat ga je doen? 

  1. Week de erwten ca. 2,5 uur.
  2. Blancheer de groene erwten en laat ze schrikken in een ijsbad.
  3. Maal in een keukenmachine de knoflook, pijnboompitten, kaas, erwten, olie, citroenrasp en dille fijn totdat er een redelijk gladde pasta ontstaat.
  4. Voeg wat zout en peper naar smaak toe.

 

0
0/5
Ingrediënten voor personen
Let op! Dit recept is bedoelt voor 6 personen.
  • 200 gram groene erwten
  • 50 gram pijnboompitten
  • 50 gram Parmezaan
  • handvol verse dille
  • flinke scheut olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • 1 citroen, rasp (biologisch)
  • zout en peper naar smaak
Print
Stuur
Deel
Categorieën
(advertentie)
Menu Sluiten