Sofrita’s met kidneybonen en tempeh 

Sofrita’s met kidneybonen en tempeh

Wat heb je nodig? (1-2 personen)

  • 200 gram tempeh
  • half blik tomatenblokjes
  • 1 eetlepel tacomix (klik op de link voor een recept)
  • 1/2 theelepel chipotlepoeder of gerookt paprikapoeder (optioneel, maar zeker aan te raden)
  • scheutje plantaardige olie
  • 200 gram gekookte kidneybonen

Wat ga je doen? 

  1. ‘Rasp’ de tempeh met je vork tot kleine stukjes/crumble.
  2. Mix de tempeh met de tomatenblokjes, tacomix en chipotle/gerookt paprikapoeder.
  3. Laat minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
  4. Verhit een scheutje olie in een koekenpan of wok en bak de tempeh 5-6 minuten.
  5. Serveer met kidneybonen, guacemole, paprika en koriander.

 

De persoonlijke blog van de groene meisjes. 

Summary
recipe image
Recipe Name
Sofrita's met kidneybonen en tempeh 
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
21star1stargraygraygray Based on 7 Review(s)