Weer zo’n heerlijke curry! Dat je met peulvruchten als basis verrukkelijke curry’s kan maken, lieten 15 foodbloggers zien. Ramona van Drukke fit mama deelt haar favoriete recept voor Thaise penang rode curry met linzen en kikkererwten met ons zodat we mee kunnen genieten.
Ze stelt zich graag aan je voor:
Hoi ik ben Ramona!Op mijn Instagram pagina drukke fit mama, deel ik dagelijks mijn favoriete gerechten.Terug in gedachten naar één van de mooiste reizen die ik heb gemaakt. Thailand….. En daarom is de Thaise keuken één van mijn favoriete eten om te maken, extra speciaal zijn de curry’s voor mij. Groene-, gele-, rode curry ik vind het allemaal lekker. Je kan het op allerlei manieren maken. En dit is recept is mijn nummer één.
Wil je meer heerlijke curryrecepten ontdekken? 15 foodbloggers deden mee aan onze peulvruchten Curry challenge en maakten allemaal verrukkelijke curry recepten met verschillende peulvruchten om van te smullen! Bekijk ze allemaal op de curry inspiratiepagina.
Bereidingstijd: 1 uur