#Loveuspulses

#Loveuspulses

#Loveuspulses

Om het Jaar van de Boon extra goed van start te laten gaan is er 29 februari a.s. het #loveuspulses event.  Het evenement zal plaatsvinden in de Amerikaanse ambassade in Den Haag. Tijdens het event zullen er korte presentaties zijn van onder andere de U.S. Dry Bean Council, de U.S. Dry Pea and Lentil Council, het Voedingscentrum en Chefkok Luc Kusters van het restaurant Bolenius. Vragen als “Waarom is het belangrijk om peulvruchten te eten?” en “Waarom is het koken met peulvruchten zo leuk?” zullen op dit moment beantwoord worden.

Alle genodigden krijgen bij binnenkomst een road map waarmee ze op een leuke manier vragen over peulvruchten kunnen beantwoorden. In de verschillende zalen kan men genieten van de lekkerste gerechten gemaakt met gedroogde peulvruchten. Van spreads en soepen tot salades en desserts, alles is er te vinden. Het is dus, naast een leerzame dag, ook een hele unieke en leuke ervaring!

Aan het einde van de dag worden er goodiebags uitgedeeld met een bijpassende challenge, niet alleen voor de genodigden maar voor iedereen die mee wilt doen. En een challenge zonder geweldige prijs… is geen echte challenge. Benieuwd naar wat dit inhoudt en wat je kunt winnen?

Lees verder op deze pagina

menu-bars menu-close Menu Sluiten