#Braveburger Challenge
 

#Braveburger Challenge

 

Het jaar van de boon is dit jaar goed ingeluid met het #loveuspulses event. Diverse bloggers waren uitgenodigd om hun kennis te verrijken met leuke en leerzame informatie over gedroogde peulvruchten. Aan het einde van het event zijn er een aantal goodiebags weggeven met gedroogde peulvruchten inclusief een speciale challenge; de braveburger challenge.

#Braveburger

De bloggers worden uitgedaagd om de lekkerste home made burger te maken met peulvruchten en deze te posten op instagram. De lekkerste burgers kunnen een plekje veroveren in ons online Braveburger magazine. Het E-magazine geeft beknopte informatie over gedroogde peulvruchten, verwijzing naar inspiratie op peulvruchten.nl en de 10 lekkerste burger recepten met vermelding van de bedenker. De burgers hoeven niet per se vegetarisch te zijn. De burgers moeten gemaakt worden van gedroogde kikkererwten, rode linzen of kidneybonen. Een mix als basis kan natuurlijk ook.

Op 3 mei worden de 10 beste inzendingen bekend gemaakt. De meest originele burger wint de hoofdprijs: 5-daagse reis naar de teeltgebieden in de Verenigde Staten. De jury bestaat o.a. uit Joke Boon en de Groene meisjes.

Op 8 juni verschijnt het Brave Burger E-magazine. Kun je zo lang niet wachten en ben je benieuwd naar welke creaties er zijn gemaakt? De bloggers posten hun recepten onder de hashtag #braveburger.  De mooiste inzendingen worden gerepost op ons instagramaccount @peulvruchten.nl. Deze posts komen dus sowieso in aanmerking om te winnen.

Wil je zelf meedoen aan deze wedstrijd? Dat mag natuurlijk ook! Deel je mooiste foto op Instagram en tag ons in @peulvruchten.nl en gebruik de hashtag #braveburger. Graag ontvangen we van het ingestuurde recept, de ingrediënten, de bereiding en bijbehorende foto op redactie@peulvruchten.nl

De actie loopt van 29 februari t/m 31 mei 2016.

menu-bars menu-close Menu Sluiten