Vernieuwde website

Vernieuwde website

Welkom op de vernieuwde website

Eindelijk is het dan zo ver: de website heeft een welverdiende upgrade gekregen en wat zijn we blij me het resultaat. Maar belangrijk nog is dat jij er ook blij mee bent. In deze blog vertellen we je in het kort wat er is verbeterd en we heten je graag welkom op onze vernieuwde website!

Thema’s

Om het zoeken naar heerlijke inspiratie met peulvruchten nog makkelijker te maken, vind je op onze homepage steeds een ander uitgelicht thema. Nu zullen dat bijvoorbeeld herfstrecepten zijn maar je kunt ook denken aan recepten voor de feestdagen of een ander thema. Handig voor seizoensinspiratie!

Zoeken naar jouw favoriete recept

Het zoeken naar jouw favoriete recept is eenvoudiger geworden. In de zoekbalk kun je namelijk selecteren op het type peulvrucht, soort gerecht, seizoen en of je vegetarisch, met vlees of met vis wilt koken. Zo kom je gemakkelijk bij je ideale recept uit! Bij sommige recepten zelf kun je nog het aantal personen aanpassen zodat je de exacte hoeveelheid krijgt van alle ingrediënten.

Kook- en bakvideo’s

Op de vernieuwde website vind je alle kook- en bakvideo’s bij elkaar op één pagina. We zijn druk bezig met het maken van meer video’s om jou te laten zien hoe makkelijk het is om met peulvruchten een gevarieerde, lekkere en voedzame maaltijd op tafel te zetten. Je vindt er allerlei lekkere recepten, van een brownie cake van kikkererwten tot een artisjok mozzarella linzensalade.

Inspiratie

Op onze nieuwe inspiratiepagina vind je artikelen met recepten voor bepaalde eetmomenten, zoals: 10 x makkelijk & snel. Hier zullen we verschillende thema’s en gelegenheden uitlichten zodat jij voor ieder moment een geschikt recept met peulvruchten vindt.

Nieuws

Bij nieuws vind je al onze blogs en artikelen over peulvruchten. Iedere maand verschijnt hier een nieuw artikel en wanneer we nog iets leuks te vertellen hebben, vind je dat ook hier terug. We houden je graag op de hoogte van alle ins en outs rondom peulvruchten.

Ontdekkingsreis

Nieuw op de website is het tabblad Ontdekkingsreis. Jan-Willem en Martin zijn opgegroeid tussen de peulvruchten en reizen de hele wereld over om op bezoek te gaan bij telers in het buitenland. Ze delen hier graag hun ervaringen en verhalen met je zodat je nog beter weet wat je eet!

Natuurlijk horen we graag wat je van de vernieuwde Peulvruchten site vindt! Heb je nog vragen of suggesties? Laat het ons weten via het contactformulier of via social media! Je kunt ons volgen op Instagram of Facebook.

menu-bars menu-close Menu Sluiten