checkmark Snel & gemakkelijk
checkmark Verrassende recepten
checkmark Lekker & gezond

Recept met bonen

Een heerlijk recept met bonen vind je op de website van Peulvruchten.nl. Wist je dat je met bonen alle kanten uit kunt? Denk bijvoorbeeld naast een lekkere bonenschotel, ook eens aan bonensoep, bonen puree en zelfs brownies! Laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod aan recepten.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hollandse romige kievitsbonenschotel met prei Vlees/Vega/Vegan optie

Kies een recept uit en maak de lekkerste gerechten met bonen

Bonen zijn er in vele soorten varianten. Denk bijvoorbeeld aan bruine bonen, witte bonen, zwarte bonen, kidneybonen en aan sojabonen. Met deze peulvruchten kun je vrijwel alle kanten op. Zo is deze vrucht heerlijk als lunch in bijvoorbeeld een salade met zwarte bonen, als herfstsoep of als bonenburger bij de barbecue. Maar met bonen maak je ook een heerlijk borrelhapje in de vorm van nacho classico en zelfs een zoete traktatie! Vind het recept van jouw keuze en verras jezelf en je gasten.

Kies een recept met bonen uit

Heb je een recept gevonden met bonen dat je erg lekker lijkt en dat je graag wilt uitproberen? Of heb je een ander recept gevonden, zoals een erwtensoep of een recept met groene spliterwten? In het recept staat welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je ze bereidt. Ook laten wij op de website zien waar deze ingrediënten te koop zijn. Haal ze snel in huis en de bereiding kan beginnen.

menu-bars menu-close Menu Sluiten