10 x comfortfood met gedroogde peulvruchten

Curry van gegrilde aubergine en kikkererwten met naan-

Comfortfood in de koude maanden

Wij laten je graag onze top 10 x comfortfood met gedroogde peulvruchten zien. De periode van de donkere dagen is weer aangebroken en wij maken het lekker knus in huis. Deze herfst en winter zijn we veel thuis, dus wat extra gezelligheid is altijd welkom. Steek de kaarsen maar aan en dompel je onder in ultieme hartverwarmende maaltijden! Comfortfood in de herfst- en wintertijd is een must en wij zijn dol op maaltijdsoepen, smaakvolle stoofschotels en ovengerechten met peulvruchten. Of je nou kiest voor bonen, linzen of erwten, je kunt er zoveel gerechten mee maken!

10 x comfortfood met gedroogde peulvruchten

Peulvruchten zijn uitermate geschikt voor comfortfoodrecepten. Ze hebben namelijk allemaal als eigenschap dat ze voedzaam zijn en dat is wat je wilt als je jezelf goed wilt voeden met heerlijk eten. Het moet je niet alleen verwarmen, maar ook verzadigen. Door de hoeveelheid vezels en eiwitten in peulvruchten komt dat helemaal goed. Daarnaast heb je meer dan genoeg keuze uit verschillende soorten gedroogde peulvruchten zodat je elk gerecht weer kunt variëren. Zo zijn linzen perfect voor een snelle comfortfoodmaaltijd en kun je met bonen gaan voor een gerecht dat meer tijd nodig heeft. Maak daarbij slim gebruik van traditionele manieren zoals een hooimadam om eten te bereiden om zo ook op je gaskosten te besparen.

Zoeken per seizoen

In de receptenindex kun je zoeken per seizoen. Heb je nog geen idee met welke peulvruchten je wilt gaan koken? Kijk dan eens welke recepten bij de herfst passen via de zoekoptie. Zo krijg je snel een hele lijst met gerechten die perfect passen in de herfst en winter. En geloof ons, daar staan meer dan genoeg comfortfood recepten met peulvruchten in. Natuurlijk zetten wij hieronder al 10 van onze favorieten op een rijtje. We zijn benieuwd welke jij gaat kiezen!

Stuur
Deel
menu-bars menu-close Menu Sluiten