Verrassende recepten met gedroogde kikkererwten

Curry van gegrilde aubergine en kikkererwten met naan-

Recepten met gedroogde kikkererwten

Kikkererwten zijn echte eiwitbommetjes. Voeg je deze toe aan je maaltijd dan heb je voorlopig geen honger meer. Kikkererwten worden overal ter wereld gegeten en zijn heel veelzijdig te gebruiken. Ze combineren goed met olijfolie, citroen, chorizo, schelpdieren en kruiden als paprika, tomaat en knoflook. De meest bekende recepten met kikkererwten zijn wel de humus en de falafel, maar je kunt er nog zoveel meer mee. Wij hebben de lekkerste recepten met kikkererwten voor jou verzameld.

Nu de herfst zijn intrede gedaan heeft, is het weer tijd om te gaan stoven. Ga aan de slag en maak lekkere stoofschotels met kikkererwten of andere gedroogde peulvruchten. Lees hier meer over stoofgerechten met peulvruchten.

Het handige van gedroogde peulvruchten is dat je ze goed op voorraad kunt zetten.Wil je wat kleur in je keuken? Vul dan een paar wekpotten met diverse gedroogde peulvruchten. Lees ook eens het inspiratiebericht, koken uit je voorraadkast.

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt en kun je niet wachten om lekker aan de slag te gaan? Bekijk waar de kikkererwten bij jou in de buurt te koop zijn.

Bij alle recepten vind je een hartje, dit is de like knop. Vind je het recept nou lekker of leuk? Klik dan op het hartje en geef met een aantal sterren aan wat je van het recept vindt. Verder kun je het recept direct delen op jouw eigen social media kanaal, het recept afdrukken of direct dele via what’s app.

Stuur
Deel
menu-bars menu-close Menu Sluiten