checkmark Snel & gemakkelijk
checkmark Verrassende recepten
checkmark Lekker & gezond

Linzen recept gezond

Linzen zijn veelzijdig en voedzaam, waardoor je altijd wel een recept vindt dat makkelijk en gezond is. Wil je wat inspiratie op doen? Op Peulvruchten.nl vind je naast veel originele en gezonde recepten ook handige weetjes en bereidingstips. We vertellen je graag meer over deze duurzame zaadjes. Heb je vragen? We helpen je graag verder.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

gezonde taco's met sla en linzen

Op zoek naar een linzen recept dat lekker en gezond is?

Een recept met linzen vinden dat lekker en gezond is, is niet moeilijk. Heb je de tijd om de hele dag in de keuken te staan of ben je toe aan een snelle hap? Op onze website vind je een breed aanbod aan gezonde recepten met linzen. Niet zo veel tijd na je werk? Kies dan voor de krokante taco’s met sla en linzen. Heb je wat langer de tijd? De gevulde portobello’s met paprika en linzen zijn heerlijk vullend als vegetarisch bijgerecht. Als je toe bent aan iets zoets, moet je zeker eens de groene linzentaart of de chocolinzenspread proberen.

Meer weten? Lees ons blog

Wil je graag meer te weten komen over linzen of andere peulvruchten, zoals erwten of gedroogde kikkererwten? We houden een blog bij waar je regelmatig nieuwe, interessante en handige weetjes op leest. Heb je een toevoeging of een lekker recept dat je met ons wilt delen? Laat het ons weten, stuur het naar redactie@peulvruchten.nl.

menu-bars menu-close Menu Sluiten