checkmark Snel & gemakkelijk
checkmark Verrassende recepten
checkmark Lekker & gezond

Linzen recept

Wil je graag een gerecht met linzen bereiden en struin je daarom het internet en kookboeken af op zoek naar een lekker recept? Dat is niet meer nodig, want op Peulvruchten.nl vind je allerlei gerechten, variërend van een burger tot aan soep en een frisse salade. Zeker weten dat jij het recept met linzen vindt waarmee jij jouw gasten verrast.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

gezonde taco's met sla en linzen

Waarom zou je voor een recept met linzen kiezen?

Linzen zijn er in verschillende soorten, zoals rode, groene, zwarte en linzenmix. Deze peulvruchten zijn erg veelzijdig, duurzaam, voedzaam en kunnen dienen als vleesvervanger doordat ze vele eiwitten bevatten. Linzen bevatten veel vezels, waardoor deze peulvruchten goed voor je darmen zijn. Daar komt bij dat ze gedroogd ook goed betaalbaar zijn! Genoeg redenen dus om voor een recept met bijvoorbeeld rode linzen te kiezen.

Bekijk de verrassende recepten

Benieuwd naar wat je allemaal met deze veelzijdige peulvruchten kunt bereiden? Op onze website vind je verschillende recepten. Van gevulde portobello’s en linzensalade tot aan vegan burgers en zelfs groene linzentaart. Het is allemaal mogelijk met deze veelzijdige en gezonde peulvruchten. Met deze recepten zorg jij voor een ware smaaksensatie.

Kies jouw favoriete gerecht uit

Ga jij een heerlijke linzentaart bereiden of kies je toch voor een warme linzensoep? Een ding is zeker, je zorgt met ons recept met linzen voor een verrassing op het bord. Op onze website zie je waar je de benodigde ingrediënten kunt kopen. Haal ze in huis en ga in de keuken aan de slag met een lekker gerecht. Bovendien vind je op onze website ook heerlijke recepten met andere ingrediënten, zoals gedroogde kikkererwten of groene spliterwten.

menu-bars menu-close Menu Sluiten