Wat zijn zwarte bonen en hoe kook je ze?
Wat zijn zwarte bonen voor soort boon en hoe kook je ze? Zwarte bonen zijn kleine, glimmende bonen. Bekijk onder aan de pagina de recepten met zwarte bonen. Grote brownie van zwarte bonen is onze favoriet.
Weektijd:
- Koud8-12 uur
- Warm3 uur
Kooktijd:
- Koudca. 1 uur
- Warmca. 40-60 minuten
Bewaren:
- Gekoeld1-2 dagen
- Diepvries3 maanden
Smaak: Zwarte bonen zijn zoet en hebben een smaak die aan champignons doet denken
Herkomst:
Toepassing: Deze boon heeft een vleesachtige textuur en doet het erg goed in vegetarische gerechten door de smaak van de boon. Zwarte bonen worden in soepen, salades, burrito’s en schotels verwerkt. Zwarte bonen kunnen ook als toevoeging voor woksauzen worden gebruikt.
Bekijk waar zwarte bonen bij in jou in de buurt te koop zijn.
Wil je meer lezen over bonen? Bekijk dan de nieuwsberichten of laat je inspireren via peulvruchten inspiratie.