Wat zijn zwarte bonen en hoe kook je ze?

Wat zijn zwarte bonen voor soort boon en hoe kook je ze? Zwarte bonen zijn kleine, glimmende bonen. Bekijk onder aan de pagina de recepten met zwarte bonen. Grote brownie van zwarte bonen  is onze favoriet.

 

 

Weektijd:

  • Koud8-12 uur
  • Warm3 uur

Kooktijd: 

  • Koudca. 1 uur
  • Warmca. 40-60 minuten

Bewaren:

  • Gekoeld1-2 dagen
  • Diepvries3 maanden

Smaak:  Zwarte bonen zijn zoet en hebben een smaak die aan champignons doet denken

Herkomst: 

Toepassing: Deze boon heeft een vleesachtige textuur en doet het erg goed in vegetarische gerechten door de smaak van de boon. Zwarte bonen worden in soepen, salades, burrito’s en schotels verwerkt. Zwarte bonen kunnen ook als toevoeging voor woksauzen worden gebruikt.

Bekijk waar zwarte bonen bij in jou in de buurt te koop zijn.

Wil je meer lezen over bonen? Bekijk dan de nieuwsberichten of laat je inspireren via peulvruchten inspiratie.

Recepten met zwarte bonen

Recepten met zwarte bonen

Koken met zwarte bonen is veelzijdig en lekker. Bekijk alle recepten hier. Blijf op de hoogte van onze nieuwste recepten via Facebook, Instagram of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

menu-bars menu-close Menu Sluiten
-->