10 x soep met gedroogde peulvruchten

Libanese erwtensoep met spinazie en za'atar

Soep voor elk moment

Ben jij net zo dol op soep als wij? Wij zetten 10 x soep met gedroogde peulvruchten voor je op een rij. Soep is perfect voor elk moment. Als lunch, gewoon tussendoor of bij de maaltijd met een stuk versgebakken brood. Niets fijner dan je verwarmen met een goedgevulde kom soep. Of je nou gek bent op linzen, bonen, erwten of kikkererwten: met elke soort peulvruchten kun je een heerlijke soep op tafel zetten!

Op een echte herfstdag gaat er niets boven een erwtensoep. Op een ander moment kies je misschien liever voor een snelle linzensoep met kookroom. Maak ook gerust een dubbele portie en vries de helft in porties in! Ideaal om snel op te warmen op drukke dagen waarop je geen tijd hebt om te koken. Lees meer over foodpreppen in ons nieuwste blog. Zo ben je altijd goed voorbereid op drukke dagen waarop je wel een goede voedzame maaltijd kunt gebruiken!

Zoeken per seizoen

We zijn nog steeds erg blij met de vernieuwde website. Heb je al gemerkt hoe makkelijk het is om een recept te vinden? Er is namelijk ook de optie om te zoeken per categorie zoals soep! Zo krijg je snel een hele lijst met soeprecepten en hoef je niet eerst te kiezen welk soort peulvruchten je gaat eten. Wij zetten alvast onze 10 favoriete soep recepten met gedroogde peulvruchten voor je op een rijtje.

Stuur
Deel
menu-bars menu-close Menu Sluiten