Warme en gezellige decembermaand
vegetarische erwtensoep met eekhoorntjesbrood

Warme en gezellige decembermaand

vegetarische erwtensoep met eekhoorntjesbrood

warme en gezellige decembermaand

De decembermaand is weer begonnen en dat betekent dat 2021 alweer bijna voorbij is. Ook nu is de tijd voor ons gevoel weer voorblij gevlogen.

Wij zijn gek op de warme en gezellige decembermaand waar de kerstboom wordt opgezet, de kaarsjes elke avond branden en de kerstmuziek op de radio. Dit jaar sluiten wij af met heerlijke gerechten die een mooie toevoeging kunnen zijn op het kerstmenu.

Wij hebben decembergerechten in vele varianten en willen je graag nog een keer laten zien welke verschillende manieren van erwtensoep er zijn.

Erwtensoep voor elke dag

Natuurlijk staat deze maand in het teken van de feestdagen en feestelijke recepten maar er blijven nog genoeg andere dagen over om ook lekker te eten. En laten wij nou het ultieme decembergerecht in vele varianten hebben! Wij hebben decembergerechten in vele varianten en willen je graag nog een keer laten zien welke verschillende manieren van erwtensoep er zijn.

Erwtensoep recepten

Feestelijke feestdagen!

December is de maand vol feestdagen: Sinterklaas, Kerst en niet te vergeten Oudejaarsavond. Dit kun je vieren op vele manieren. Ben je het type dat een 5-gangen diner op tafel tovert of liever gaat gourmetten met je gezin, de keuze is reuze. Peulvruchten zijn een mooie aanvulling op de warme en gezellige feestdagen en ook tijdens de feestdagen kun je heerlijke gerechten op tafel zetten met erwten, bonen of linzen.

Ga poppend het jaar uit

P(l)oppend het jaar uit kan ook op verschillende manieren. Denk aan heerlijk versgepoft popcorn met smaakmakers. Vergeet niet te ploppen om 00:00uur, want dan is het pas echt compleet! Wij wensen je een fantastisch 2022 waarin weer vele avonden met familie en vrienden mogelijk worden!

Wij hopen dat je een heerlijke decembermaand hebt en vinden het leuk als je jouw favoriete gerechten met ons deelt!

Popcorn recepten

Video's

We hopen dat je weer genoeg inspiratie hebt om lekker de keuken in te duiken. Laat je het ons weten als je gesmuld hebt?

menu-bars menu-close Menu Sluiten