Warme en gezellige decembermaand
vegetarische erwtensoep met eekhoorntjesbrood

Warme en gezellige decembermaand

vegetarische erwtensoep met eekhoorntjesbrood

warme en gezellige decembermaand

De laatste maand van 2020 is alweer aangebroken en wat is het jaar weer voorbij gevlogen! Wij hebben ontzettend veel zin in een warme en gezellige decembermaand waarin de kaarsjes branden en de kerstboom weer wordt opgetuigd. We verwennen onszelf met lekkere gerechten en op oudjaarsavond sluiten we 2020 af en verwelkomen we het nieuwe jaar!

Erwtensoep voor elke dag

Natuurlijk staat deze maand in het teken van de feestdagen en feestelijke recepten maar er blijven nog genoeg andere dagen over om ook lekker te eten. En laten wij nou het ultieme decembergerecht in vele varianten hebben! Wij hebben niet alleen het recept voor een klassieke snert maar een aantal foodbloggers gingen creatief aan de slag en maakte de ene na de andere verrukkelijke variant op erwtensoep! Neem dus snel een kijkje.

Erwtensoep recepten

Feestelijke feestdagen!

Het is de maand met de meeste feestdagen van het jaar en we vieren het op vele manieren. Of je nu elk jaar een 5 gangenmenu op tafel tovert of het gourmetstel van zolder haalt, er is voor ieder wat wils. Natuurlijk hoeven peulvruchten niet te ontbreken tijdens de warme en gezellige decembermaand en ook tijdens de feestdagen zet je een heerlijk gerecht op tafel met erwten, bonen of linzen!

Poppend het jaar uit

Na de warme en gezellige decembermaand is het dan echt tijd om het jaar af te sluiten. Vul je huis met de heerlijke geur van versgepofte popcorn en maak het feest compleet met de lekkerste smaakmakers en natuurlijk een lekker drankje erbij. Wij gaan gewoon poppend 2020 uit en wensen je een fantastisch nieuw jaar

Popcorn recepten

Video's

We hopen dat je weer genoeg inspiratie hebt om lekker de keuken in te duiken. Laat je het ons weten als je gesmuld hebt?

Menu Sluiten