Vegetarische recepten met peulvruchten

Vegetarische recepten met peulvruchten - Peulvruchten.nl

Lekker eten zonder vlees of vis is heel eenvoudig! Eet vaker vegetarisch met gedroogde peulvruchten en ontdek de veelzijdigheid van bonen, erwten en linzen. Gebruik linzen in plaats van gehakt in de Bolognesesaus, kikkererwten als basis van een smaakvolle burger, een voedzame soep op basis van bonen en een lekkere vegetarische dip voor bij de borrel of voor op brood. Daarom delen we graag de lekkerste vegetarische recepten met peulvruchten.

Ideale vleesvervanger

Peulvruchten zijn de ideale vleesvervanger. Ze zijn heel gezond, duurzaam en bevatten tal van goede voedingsstoffen. Peulvruchten zijn bovendien rijk aan eiwitten. Reden genoeg om ze vaker op het menu te zetten en vlees of vis te laten staan. Hieronder vind je alvast een smakelijk overzicht voor vegetarische variatie en kijk ook zeker op de receptenpagina voor meer vegetarische recepten.

Buiten eten op basis van gedroogde peulvruchten

Ook wanneer je buiten eet, zijn vegetarische recepten met peulvruchten je go to! Tijdens de barbecue kun je ze zowel op als naast de BBQ in gerechten verwerken. Zo zijn er tal van lekkere burger recepten op basis van bonen, erwten en linzen. Maar ook als bijgerecht in de vorm van een salade kun je er goed mee uit de voeten. Zo zie je maar, vegetarisch eten hoeft helemaal niet saai te zijn!

Stuur
Deel
menu-bars menu-close Menu Sluiten