Stevige erwtensoep voor koude dagen

ouderwets lekkere erwtensoep

Ben jij ook zo gek op erwtensoep? Wij zijn dol op stevige erwtensoep voor koude dagen! Zeker wanneer we een lange wandeling door het bos of op het strand hebben gemaakt en met een rode wangen van de kou thuis komen. 

Erwtensoep is perfect voor die momenten wanneer je lekker wilt opwarmen én ook een voedzame maaltijd wilt met veel groente en een lekker stuk brood. Je kunt erwtensoep als lunch eten, maar ook als stevig tussendoortje of bij het diner. Door te variëren maak je een erwtensoep die iedereen lekker vindt. Het is ook bij uitstek een soep om te delen! 

Wij hebben lekkere erwtensoep recepten voor je verzameld met ook vegetarische en vegan varianten. Wil je eerst weten hoe je stap voor stap erwtensoep maakt? Wij leggen het je graag uit in deze blog

Het fijne van soep is dat je het heel goed van te voren kunt klaarmaken en dan kunt opwarmen. Maak gelijk een extra portie voor tijdens de lunch of bewaar het in de vriezer. Lekker makkelijk voor wanneer je geen zin hebt om te koken en je het alleen hoeft op te warmen. 

Genieten van stevige erwtensoep voor koude dagen doe je zeker met één van deze heerlijke recepten. Van vega tot klassiek, van kruidig tot romig, allerlei soorten erwtensoep komen in dit overzicht aan bod. Laat het winterweer maar komen!

Eet smakelijk!

Stuur
Deel
menu-bars menu-close Menu Sluiten